dimarts, 17 d’abril del 2018

INTRODUCCIÓ

El pàdel és un esport que cada vegada està més de moda, i per tant està augmentant més el nombre de jugadors, ja que és un esport relativament fàcil de jugar i que no exigeix unes grans qualitats físiques.
Però per contra, cada vegada s'estan produint un nombre major de lesions a causa de unes condicions físiques dolentes dels jugadors o un excés d'esport.
Per aquest motiu en aquest blog veurem quines són les lesions més freqüents,tractaments i com podem preveure-les.


World Pàdel Tour és el circuit professional de pàdel de referència a nivell mundial. Reuneix els millors jugadors i jugadores del rànquing i té el seu centre neuràlgic a Espanya, on es juguen 13 dels 15 tornejos que comprèn el calendari.

El pàdel ha tingut la seva explosió a nivell professional en els últims 10 anys. Després de l'auge en terres argentines en els anys 90, a principis de segle els tornejos van començar a tenir més rellevància a Espanya. A partir de l'any 2005 l'afició per aquest esport ha tingut un constant creixement, d'acord amb l'increment en el nombre de practicants acostant-se als 5 milions de jugadors amateurs. Cada prova reuneix una mitjana de 20.000 espectadors en estadis amb aforament per a més de 5.000 persones.

Aquestes xifres consoliden al pàdel com el tercer esport amb major nombre d'espectadors amb una important capacitat de creixement i d'expansió nacional i internacional.






En World Pàdel Tour podem veure un espectacle únic i exepcional, i per comprobar-ho us deixem un video amb els millors punts del 2017.